It is currently Sat Mar 06, 2021 1:41 pm
All times are UTC + 8 hours

Windows AD PROBLEM

Interested in our products? Please post any inquiries here.

Windows AD PROBLEM

Postby Astrindo » Fri Oct 03, 2014 2:35 pm

I have AST 606T

i already join domain with Windows AD in Asustor

but when i want to login NAS via web browser using AD account, it always say incorrect :(
i already checked domain user and all AD account already shown there

i also try to access file directory NAS using file explorer in Windows 7, and when i ask to enter the credential, i use AD account
and IT CAN ENTER without no problem

why the problem only on login via web browser :(

PLEASE HELP As soon as possible
Thanks

BTW, im using Windows AD in Windows Server 2012
is it compatible with Asustor ?
cause when i check the manual, they using Windows Server 2008 ..
Astrindo
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 03, 2014 2:25 pm

Re: Windows AD PROBLEM

Postby Allen@AST » Mon Oct 06, 2014 1:59 pm

Hi Astrindo,

Yes, Windows Server 2012 is compatible with ASUSTOR NAS devices.

I'm sorry to say that currently, our ADM does not support logging in with Windows AD accounts via a Web browser.

However, our PM team knows about this and we will look into incorporating it into future versions of the firmware.


Please let me know if you have any additional questions,

Allen
User avatar
Allen@AST
 
Posts: 116
Joined: Mon Jun 11, 2012 11:50 am

Return to Presales

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron