Page 1 of 2

Size of applications

PostPosted: Thu Dec 27, 2018 5:08 am
by jorge6880
WHe I try to use Chrome, Chromium or Firefox, the size of the application itself doesn´t allow to use them. Them are all oversize, it doesn´t matter resolution applied to TV parameters or overscan?
Any idea?
I´m gettin so tired of "Asustor Portal" being useless...

Re: Size of applications

PostPosted: Thu Dec 27, 2018 10:30 am
by orion
It should a "feature" of your TV. You can try to find the related setting in your TV (disabled cropping or PC mode).

You can connect to a "PC monitor" to make sure of it. (PC monitor does not own this "feature" normally.)

Re: Size of applications

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 1:13 am
by jorge6880
You didn´t ever read properly my post, did you??

Is not my TV ******!

I can see properly Asustor portal main page but not the Aplications, dammit.

READ my post again, pleas

Re: Size of applications

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 10:00 am
by orion
I did read it properly. Then? If you can not describe "your problem" correctly, no one can help you.

Re: Size of applications

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 2:25 pm
by Marco@ASUSTOR
jorge6880 wrote:WHe I try to use Chrome, Chromium or Firefox, the size of the application itself doesn´t allow to use them. Them are all oversize, it doesn´t matter resolution applied to TV parameters or overscan?
Any idea?
I´m gettin so tired of "Asustor Portal" being useless...

Hi! I'd love it if you can post some pics so I can see your issue more clearly.

Re: Size of applications

PostPosted: Thu Jan 03, 2019 3:01 am
by jorge6880
There you go, but is quite easy to understand.
"asustor portal" size are ok, Apps are oversize.
You can find same issu on other plattforms is no TV resolution, is app GUI size:
https://blog.the-ebook-reader.com/2016/ ... er-update/
2019-01-02 19.39.41.jpg
2019-01-02 19.39.41.jpg (5.74 MiB) Viewed 1068 times

Re: Size of applications

PostPosted: Mon Jan 07, 2019 5:54 pm
by Marco@ASUSTOR
Which NAS are you using? Model of TV? Have you attempted connecting a different monitor/TV?

Re: Size of applications

PostPosted: Mon Jan 07, 2019 6:30 pm
by jorge6880
Marco@ASUSTOR wrote:Which NAS are you using? Model of TV? Have you attempted connecting a different monitor/TV?

You really have no idea what are you talking about, ¿Do you?
Stop trying to blame the TV or the user!!!
¿Could you concentrate into the Asustor Portal Software !!!

Is a **** TV I've been using for 8 years An LG
Yes I tried other TV
THE FAILING THIN IS THIS CRAPPY ASUSTOR AS6204T

Re: Size of applications

PostPosted: Mon Jan 07, 2019 6:36 pm
by jorge6880
By the way, it started to do the resizing thing after one of those criminal updates, one like the one that killed Kodi...
And stop asking for the TV, if you are a professional you should not try to blame others, have you check the screenshots I've posted? On them you can see CLEARLY that in the main Asustor Portal you have the GUI sized properly, but when you start one of the few apps that Asustor Portal provides the software (Asustor Portal) send a wrong parameter to the app, Chrome, Chromium, etc... and the app do not display properly.
So, please, don't ask me again for TV or stupid question that make users believe that you (Asustor) are not a proper company but a gang in a garage...

Re: Size of applications

PostPosted: Mon Jan 07, 2019 6:59 pm
by Marco@ASUSTOR
jorge6880 wrote:By the way, it started to do the resizing thing after one of those criminal updates, one like the one that killed Kodi...
And stop asking for the TV, if you are a professional you should not try to blame others, have you check the screenshots I've posted? On them you can see CLEARLY that in the main Asustor Portal you have the GUI sized properly, but when you start one of the few apps that Asustor Portal provides the software (Asustor Portal) send a wrong parameter to the app, Chrome, Chromium, etc... and the app do not display properly.
So, please, don't ask me again for TV or stupid question that make users believe that you (Asustor) are not a proper company but a gang in a garage...


Sir, I'm trying to help you.

One. I did not ONCE blame the TV. Not at all. But for me to replicate the problem here at the office of which we work at, I'd like to know all of the information so that I can replicate the issue and look towards a solution.
Secondly, I did not ONCE blame you or the user. Again, I need the information.

Now. You're having a problem and I want to help you. Please answer my questions. I need to know the TV's model number. Which TVs/monitors have you tried? It is certainly possible that our NAS may have an incompatibility with certain TVs or monitors that we are not aware of and I want to find out so that I can fix the issues. I understand your frustrations and I'm here to help, I once had this problem too with my video card and for some reason it just didn't like my original TV, no matter what I tried. It happens. I can't make the product better if you're screaming at me and not providing the information I need to make our products better and fix the problems. So please humour me and answer my questions respectfully.

Here's our office by the way. https://www.google.ca/maps/@25.1242842,121.4991344,3a,75y,52.75h,117.38t/data=!3m7!1e1!3m5!1s68EQXDDMhyTxnP4NZNcSPQ!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D68EQXDDMhyTxnP4NZNcSPQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D192.51682%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656 136 Daye Road, Taipei City, Taiwan.




jorge6880 wrote:
Marco@ASUSTOR wrote:Which NAS are you using? Model of TV? Have you attempted connecting a different monitor/TV?

You really have no idea what are you talking about, ¿Do you?
Stop trying to blame the TV or the user!!!
¿Could you concentrate into the Asustor Portal Software !!!

Is a **** TV I've been using for 8 years An LG
Yes I tried other TV
THE FAILING THIN IS THIS CRAPPY ASUSTOR AS6204T


Please respect the members of this forum whom are trying to help you. If you disrespect other members, I will have to take action.