Page 1 of 1

soundsgood only plays one song then stops

PostPosted: Fri Mar 14, 2014 9:28 pm
by fbn
hi!

i recently set up the as-302te with the latest adm version 2.1.1.r3b2
i added mp3 files to the nas and want to use the soundgood app to play music via the audio jack. it works almost fine BUT the playback stops everytime after only one song. (at least as long as i use my ipad to start the playback and turn of the screen or browse in another tab...)

the playback starts again if i turn back to the nas webinterface... i hope there is a way to play a whole album/playlist whitout having to open the interface after every song!?

has anyone experienced the same problem or has a solution for this problem?

regards
fbn

Re: soundsgood only plays one song then stops

PostPosted: Fri Mar 21, 2014 6:30 pm
by soilderco
Hi
I play SoundsGood v1.0.2.r546 very smoothly, no any error or stops issue.
Could you tell me SoundsGood version??
;)

Re: soundsgood only plays one song then stops

PostPosted: Fri Mar 21, 2014 8:07 pm
by micwallo
I found another problem that if XBMC is running, SoundsGood will extremely lag on playing music.

After the XBMC is closed, it returns to normal.

Re: soundsgood only plays one song then stops

PostPosted: Thu Mar 27, 2014 6:16 am
by fbn
thanks for the answers! still having the problem though. i turned off xbmc but the playback of soundsgood still stops after one song - it plays the next songs as soon as i go back to the adm tab in the browser.

i'm using version 1.0.2r546 (guess that's the latest)

however. i am now using the itunes server which works with my ipad. although i cant browse my folder structure, which is pretty annoying as my id3 tags are quit messy :?

Re: soundsgood only plays one song then stops

PostPosted: Tue Apr 15, 2014 12:08 pm
by yogi
guess it only works with playlists,
if u start music out of a folder it will play only 1 song after u close ur browser ...