It is currently Sat Aug 24, 2019 6:20 am
All times are UTC + 8 hours

CP won't start

CouchPotato is an automatic NZB and torrent downloader.
You can keep a "want to watch"-list and it will search for NZBs/torrents of these items every X hours. Once a correct release is found, matching the correct quality, it will send it to SABnzbd or download the .nzb or .torrent to a specified directory.

Moderators: clinton.hall, JohnnyFive

Re: CP won't start

Postby Auberon2k » Thu Jun 12, 2014 9:16 am

Something is up with the CP source, I had the issue a couple days back and used your instructions to kill the extra pyc files Clinton, but it occurred again today. Thought I'd let you know, it's working again after killing the files again.
Auberon2k
 
Posts: 213
Joined: Sat Aug 31, 2013 12:47 am

Re: CP won't start

Postby clinton.hall » Thu Jun 12, 2014 9:43 am

The deleting of the .pyc files should only have been required once.

I have found a few instances where CouchPotato failed to correctly restart after an auto-update. In these cases restarting is all that was required....

I believe simply disabling and enabling via AppCentral should be sufficient. Otherwise restart via ssh. Deleting the .pyc files doesn't hurt, but really shouldn't be needed...
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 838
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Re: CP won't start

Postby Auberon2k » Fri Jun 13, 2014 12:27 am

I had tried to stop/start it twice in AppCentral first, the webUI would sit spinning and never load. After stopping it, killing the pyc files and restarting it loaded normally. It was odd so I thought I'd report it even though it's operating again for me.
Auberon2k
 
Posts: 213
Joined: Sat Aug 31, 2013 12:47 am

Re: CP won't start

Postby clinton.hall » Fri Jun 13, 2014 9:03 am

Ok... thanks for the report...

I may look at adding the deletion of .pyc files in the next release... but it just hasn't been a priority.

The only time this would usually cause an issue is when actual modules get changed in the source. i.e files change names or are moved... then, and only then, the existence of the .pyc files prevents git from doing the correct update...
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 838
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Previous

Return to CouchPotato

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest