It is currently Tue Jan 26, 2021 11:00 am
All times are UTC + 8 hours

Installation problem

CouchPotato is an automatic NZB and torrent downloader.
You can keep a "want to watch"-list and it will search for NZBs/torrents of these items every X hours. Once a correct release is found, matching the correct quality, it will send it to SABnzbd or download the .nzb or .torrent to a specified directory.

Moderators: JohnnyFive, clinton.hall

Installation problem

Postby JJ RAF » Sun Feb 24, 2013 6:54 pm

Hi,

i tried to install couchpotato but i can't.
i've already install on my NAS Sabnzb and it works perfectly.

i've install GIT, but when i loaded the apk file from the manual install, nothing happen, and the apps no appear on NAS desktop.

what's going on? (i've the same problem with sickbeard, headphone)

thanks for you help
JJ RAF
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:16 pm

Re: Installation problem

Postby JohnnyFive » Sun Feb 24, 2013 8:58 pm

That is a weird issue. Might it be that you live in China? the only occurrence i have seen that this installation failed is with a person behind the great chinese firewall, which blocked access to the git website.
No Disassemble! Johnny Five Alive!
User avatar
JohnnyFive
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:27 am

Re: Installation problem

Postby JJ RAF » Sun Feb 24, 2013 9:11 pm

no i lived in france

and git is already installed on my nas
JJ RAF
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:16 pm

Re: Installation problem

Postby JohnnyFive » Sun Feb 24, 2013 9:12 pm

quickest for me to check what is going wrong is to have a remote look via teamviewer or direct ssh access to your nas. would that be possible?
No Disassemble! Johnny Five Alive!
User avatar
JohnnyFive
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:27 am

Re: Installation problem

Postby JJ RAF » Sun Feb 24, 2013 9:19 pm

yes of course, tell me how to do that
JJ RAF
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:16 pm

Re: Installation problem

Postby JJ RAF » Sun Feb 24, 2013 9:20 pm

i try to uninstall and reinstall git
JJ RAF
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:16 pm

Re: Installation problem

Postby JohnnyFive » Sun Feb 24, 2013 9:28 pm

JJ RAF wrote:yes of course, tell me how to do that


i've send you a personal message, with instructions.
No Disassemble! Johnny Five Alive!
User avatar
JohnnyFive
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:27 am

Re: Installation problem

Postby JohnnyFive » Sun Feb 24, 2013 10:43 pm

Ok, found and fixed the issue.

Because the topic starter initially tried to install the packages without the git package installed, the installation failed.
The current asustor firmware (1.0.8 and earlier) does not handle failed installations ok, and leaves the partially installed packages behind.

These partially installed packages prevented the subsequent installations to succeed after installing and fullfilling the git dependency.

After i'd manually removed alle traces in resource.conf app-config.json, app-priv, ezrouter, and packages.json installation succeeded without any issues.
We do had one interface glitch with the sickbeard package though. it did not show in the portal page nor under installaed packages, but it was running. after reopening the page (5 minutes later) it eventually showed like a normal package.

@James: Please focus on correctly removing all traces when an install fails in appcentral.
No Disassemble! Johnny Five Alive!
User avatar
JohnnyFive
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:27 am

Re: Installation problem

Postby James.W@AST » Wed Feb 27, 2013 2:41 pm

@JohnnyFive,

Already passed this info to the team, thanks for the feedback.
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Return to CouchPotato

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron