It is currently Wed Jan 16, 2019 10:01 am
All times are UTC + 8 hours

SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Sick Beard is a PVR for newsgroup users (with limited torrent support). It watches for new episodes of your favorite shows and when they are posted it downloads them, sorts and renames them, and optionally generates metadata for them. It currently supports NZBs.org, NZBMatrix, NZBs'R'Us, Newzbin, Womble's Index, NZB.su, TVTorrents and EZRSS and retrieves show information from theTVDB.com and TVRage.com.

Moderators: JohnnyFive, clinton.hall

SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Sat Apr 04, 2015 2:53 pm

Hi
Im using latest ADM version 2.4.0 RFU6.
Im trying to access Sickbeard via the web, as I always did, by using HTTPS connection, only this time I get a 'SSL Connection Error'.
So I enter the config.ini and set the 'enable_https' to 0, restarted the server and I entered the page via HTTP.
This by the way happens in Headphones as well, same issue with same workaround, but does not happen in CouchPotato. Im using the same certificate and key files in CouchPotato so I guess these files are not the root cause.

Is this something that anyone as encountered?
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby clinton.hall » Sun Apr 05, 2015 5:06 am

I am guessing you updated firmware and Python App?

Headphones and SickBeard both use pycheetah, CouchPotato does not, so I am guessing something is no longer compatible with pycheetah so I'll need to investigate and recompile?
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 831
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Sun Apr 05, 2015 12:36 pm

Hi Clinton
Yes thats right. I updated to the newest firmware and then after there was an update to the Python app. So I updated both.
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Sun Apr 19, 2015 12:56 am

Hi Clinton
When do you think an update will be available for these apps? I don't really feel comfortable using them over HTTP.

Regards
Danny
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby clinton.hall » Sat Apr 25, 2015 7:22 pm

SSL still working fine on both for me. I can't reproduce this error.
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 831
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Sat Apr 25, 2015 7:41 pm

And this is with tha lastest ADN and Python app?
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby clinton.hall » Tue Apr 28, 2015 7:44 pm

ADM 2.4.0.RFU6
Python 2.7.3.r13

AS7004T
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 831
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Fri May 01, 2015 1:01 pm

Hi
So what do you think causes this?
Any logs I can send you to have a look at?
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby clinton.hall » Fri May 08, 2015 8:30 pm

I honestly don't know.
Have you tried a clean install of SickBeard?
AS-604T
3 x ST4000DM0000 (Seagate 4TB) in Raid5
2 GB RAM expansion
AS-302T

Apps (user)
NZBGet - CouchPotato - SickBeard - Git - Python

Apps (maintainer):
NZBGet - BitTorrent Sync - Mylar - LazyLibrarian - Gamez
-Maintenance of Apps acquired from JohhnyFive since ADM2.0:
SABnzbd - CouchPotato - SickBeard - HeadPhones - Subsonic

About Me: http://fockwulf.wix.com/index
User avatar
clinton.hall
 
Posts: 831
Joined: Thu May 09, 2013 7:01 pm
Location: New Zealand

Re: SSL Connection Error when trying to enter Sickbeard via HTTPS

Postby dbenyakar » Tue May 12, 2015 1:31 pm

Well, I deleted again the .pid and restarted SickBeard and it worked this time. :D
Same with Headphones. So Im not sure why it did not work the 1st time I did it but it works now.
dbenyakar
 
Posts: 96
Joined: Wed Feb 19, 2014 3:26 am

Return to SickBeard

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest