It is currently Fri Jan 15, 2021 10:45 pm
All times are UTC + 8 hours

Unknown error.: API Error ( as-604T)

Backup and data protection discussion at its finest.

Unknown error.: API Error ( as-604T)

Postby odj64 » Wed May 29, 2013 6:53 am

Hi everybody, & sorry for my english, first of all ...

I am trying to use my external USB3 Toshiba 1TB disk, to plan a backup of my as-604T.

unfortunately, each time I connect my disk to usb3 port (1xusb 2.0 already used by a different external hd), I receive the above mentioned error, (Unknown error.: API Error) and the managing of the error is not the best practice.... :?

I try to format it both NTFS and FAT23. the problem is always present. :shock:

Of course, the usb3 disk is correct working on my pc.

Any idea ? :? :?
thanks
Marco
Friends of My AS-604T (RAid 5 with 4x2.5" 500 WD momentus 7.2k)
Self-assembled Windows PC (Windows 7+XP+XP)
Notebook Toshiba C850 (windows7) & Asus TF101G & Notebook Hp 6720s (windows xp) & NB Toshiba Ac100-10G (android 2.1) & OUYA & XBOX360 + Raspberry pi & mini hdmi pc android & Epson BX535WD ....
Samsung Galaxy SIII (android 4.1) & Brondi Gladiator 2sim ( Android 4.0)
Philips 46PFL7665H (Connected directly to the NAS via Eth0)
Telsey CPVA642WA
User avatar
odj64
 
Posts: 2
Joined: Wed May 29, 2013 6:45 am

Re: Unknown error.: API Error ( as-604T)

Postby James.W@AST » Wed May 29, 2013 9:37 am

Hi Marco,

The API Error shows in [External Devices], right?

Besides, please help to do the followings:
1. Connect the USB3 disk to the NAS again (disconnect it first if it's connected now)
2. Follow the same procedure that will cause this error
4. Open [System Information] > [Dr. ASUSTOR], click [Export Health Record] and send the attachment to "support at asustor.com"
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Return to Backup and Data Protection

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests