It is currently Wed Dec 02, 2020 2:51 am
All times are UTC + 8 hours

404 Page on Asustor

Web hosting, MySQL, PHP and all that good stuff.

404 Page on Asustor

Postby gianluigi1982 » Fri Jan 16, 2015 1:03 am

Hi all,

Is there a way to change the 404 Page on the Asustor web server?
Many thanks

Gianluigi
gianluigi1982
 
Posts: 24
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:10 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby sys » Fri Jan 16, 2015 8:26 pm

Isn't the default page for web server looks like: congratulations, you have successfully enabled the web server on your Asustor NAS. To begin hosting your website on the NAS, simply upload your web page to the (Web) shared folder...
sys
 
Posts: 188
Joined: Thu Jun 14, 2012 8:13 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby sys » Fri Jan 16, 2015 8:31 pm

And did you forward the port 80 in Ezrouter for the web service?
sys
 
Posts: 188
Joined: Thu Jun 14, 2012 8:13 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby WOODY@AST » Sun Jan 18, 2015 11:48 am

Hi Here,
You can create 404 page as "default" page.
for Ezrouter :login ADM-> settings-> Ease of Access -> EZ-Router -> Port Forward -> can see port 80 but not yet auto open port 80, you need manually.
Storage: AS5104T
USB Speaker: Logitech Z105
Network: BUFFALO WZR-HP-G450H & Netgear R7500
Laptop: Apple MACBOOk AIR: OS X Mountain Lion & Windows 7 64-bit Ultimate
Media Player: ASUSTOR NAS with KODI
Portable: The NEW HTC ONE & Sony Xperia Z3, iPhone 3GS & iPad
User avatar
WOODY@AST
 
Posts: 101
Joined: Tue Jun 19, 2012 11:51 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby ho66es » Thu Jan 22, 2015 2:24 am

gianluigi1982 wrote:Hi all,

Is there a way to change the 404 Page on the Asustor web server?
Many thanks

Gianluigi


default is in /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error but you may be better doing something like

https://www.digitalocean.com/community/ ... -in-apache

that way you aren't tinkering with the basics
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: 404 Page on Asustor

Postby gianluigi1982 » Wed Feb 04, 2015 7:23 pm

ho66es wrote:
gianluigi1982 wrote:Hi all,

Is there a way to change the 404 Page on the Asustor web server?
Many thanks

Gianluigi


default is in /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error but you may be better doing something like

https://www.digitalocean.com/community/ ... -in-apache

that way you aren't tinkering with the basics



Thank yuo so much. It was exactly what I was looking for.

I'll try it tonight.

Thanks again
gianluigi1982
 
Posts: 24
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:10 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby gianluigi1982 » Thu Feb 05, 2015 5:32 am

ho66es wrote:
gianluigi1982 wrote:Hi all,

Is there a way to change the 404 Page on the Asustor web server?
Many thanks

Gianluigi


default is in /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error but you may be better doing something like

https://www.digitalocean.com/community/ ... -in-apache

that way you aren't tinkering with the basics



Hi ho66es,

I just tried to follow the second tip you gave me.
I followed your link but even if I created the .htaccess the 404.html I created doesn't appear but the "standard" 404 page continues showing up.

How to access to the /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error ?

I tried by going to "connect to server" and typing in the string you wrote but it seems not working.

Could you please help me with a "step by step" guide?
Thank you
gianluigi1982
 
Posts: 24
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:10 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby ho66es » Fri Feb 06, 2015 2:46 am

gianluigi1982 wrote:
ho66es wrote:
gianluigi1982 wrote:Hi all,

Is there a way to change the 404 Page on the Asustor web server?
Many thanks

Gianluigi


default is in /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error but you may be better doing something like

https://www.digitalocean.com/community/ ... -in-apache

that way you aren't tinkering with the basics



Hi ho66es,

I just tried to follow the second tip you gave me.
I followed your link but even if I created the .htaccess the 404.html I created doesn't appear but the "standard" 404 page continues showing up.

How to access to the /volume0/usr/builtin/etc/apache2/error ?

I tried by going to "connect to server" and typing in the string you wrote but it seems not working.

Could you please help me with a "step by step" guide?
Thank you


the honest answer is, if you can't edit that file with the info I gave you, you probably shouldn't as you have potential to cause issues if you do something wrong.

probably best to put it in as a feature request :)

If you really want a step by step guide, read up on using ssh to connect to your nas and using vim to edit documents, then ask again. An alternative if using windows would be winscp. Again both methods have the possibilty to cause issues
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: 404 Page on Asustor

Postby gianluigi1982 » Tue Mar 10, 2015 10:29 pm

ho66es wrote:
the honest answer is, if you can't edit that file with the info I gave you, you probably shouldn't as you have potential to cause issues if you do something wrong.

probably best to put it in as a feature request :)

If you really want a step by step guide, read up on using ssh to connect to your nas and using vim to edit documents, then ask again. An alternative if using windows would be winscp. Again both methods have the possibilty to cause issues



Really thanks ho66es,
I studied a little bit and I get access by ssh to my nas.
Well, not so easy but affordable.

Just a question?
Is there a way to edit default file not with VIM editor?
something like a redirect to another file in a known position in the NAS (Web folder?) to be able to freely create a brand new PHP or HTML 404 Page and pointing to it?

Thanks,

Gianluigi
gianluigi1982
 
Posts: 24
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:10 pm

Re: 404 Page on Asustor

Postby gianluigi1982 » Tue Mar 10, 2015 10:33 pm

Do you have any advice also for my other post regarding the php mail() function ??
I tried editing the php.ini (by ssh) but the mail() function doesn't work on my wordpress websites.
It seems that the only way to use contact page on wordpress is to implement wp_mail() as a third part plug in.

Unfortunately I have to use a platform which requires the mail() working.

I activated the mail server app on the NAS but evidently I have not set everything well.
Thanks for any suggestion.

Gianluigi
gianluigi1982
 
Posts: 24
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:10 pm

Next

Return to Web Hosting

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron