It is currently Fri Jan 15, 2021 11:18 pm
All times are UTC + 8 hours

secure web server kills normal web server - [SOLVED]

Web hosting, MySQL, PHP and all that good stuff.

secure web server kills normal web server - [SOLVED]

Postby ho66es » Thu Apr 18, 2013 1:51 am

I enabled secure web server alongside normal web server and later today when I went to up date some stuff the web server was failing. I disabled secure webserver and all was well.

I will try and play some more later.
Last edited by ho66es on Thu May 02, 2013 3:59 pm, edited 1 time in total.
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby James.W@AST » Mon Apr 22, 2013 10:23 am

Any relevant information in /usr/builtin/var/log/apache2?
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby ho66es » Mon Apr 22, 2013 5:55 pm

James.W@AST wrote:Any relevant information in /usr/builtin/var/log/apache2?


Code: Select all
[Mon Apr 22 10:46:50 2013] [notice] caught SIGTERM, shutting down



thats it, disable secure server and it works again
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby James.W@AST » Tue Apr 23, 2013 9:57 am

Thanks so much! Even though this is not reproducible on each unit, but we can reproduce it here on one unit and have fixed it already.
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby ho66es » Tue Apr 23, 2013 10:20 pm

James.W@AST wrote:Thanks so much! Even though this is not reproducible on each unit, but we can reproduce it here on one unit and have fixed it already.



cheers :) look forward to the fix.
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby ho66es » Wed May 01, 2013 1:16 am

seems fixed after updating with ADM 1.0.9.R4U1 however site doesn't appear the same (appears to be a wordpress theme issue).
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby James.W@AST » Thu May 02, 2013 11:27 am

what do you mean "site doesn't appear the same"?
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Re: secure web server kills normal web server

Postby ho66es » Thu May 02, 2013 3:59 pm

James.W@AST wrote:what do you mean "site doesn't appear the same"?
Its lost its css styling, it was a wordpress issue though and I have found out why.

It's mainly down to my setup, I use a slackware server as router/gateway and run squid on it to reverse proxy to web servers on my lan. So my old server is

qnap.ho66es.org, www.ho66es.org

new server is

asustor.ho66es.org

when looking at https://192.168.1.4/wordpress (asustor.ho66es.org externally) the page loads but wordpress looks for https://asustor.ho66es.org/wordpress for its css info (as 443 routing is still broken it fails).

This is not the fault of asustor but of my proxy/wordpress but does no harm to explain in case others end up with similar issues
608t
ho66es
 
Posts: 476
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:38 am

Re: secure web server kills normal web server - [SOLVED]

Postby James.W@AST » Sat May 04, 2013 11:13 am

got it, thanks : )
To Infinity and Beyond!

Friends of My AS-606T: (RAID 5 with WD Black 2TB * 4, WD Red 2TB * 2)
MacBook Air (10.8) & Self-assembled Windows PC (Windows 7)
iPhone 4S (iOS 6) & iPad 2 (iOS 6)
Boxee Box, Logitech Squeezebox Duet
SONY HT-CT150 Sound Bar (Connected directly to the NAS via HDMI)
CISCO Linksys E4200
User avatar
James.W@AST
 
Posts: 189
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:50 am

Return to Web Hosting

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest