It is currently Tue Sep 29, 2020 5:38 am
All times are UTC + 8 hours

Server connected, wait for video frame.

Surveillance Center gives you the ability to collectively manage an array of IP cameras. Through its Web-based interface you can monitor live view feeds from all your cameras and play back previously recorded video.

Server connected, wait for video frame.

Postby HansWahlgren » Wed Aug 21, 2019 4:19 am

I am new to this, so sorry if I'm asking a dumb question.

I have newly installed Surveillance Center 2.8.0 11964. I have a Foscam FI 9902P. Installed and works fine in Surveillance Center, if I select to stream from the camera.
If I instead select to stream from Surveillance Center, I only get the message "Server connected, wait for video frame." I can wait forever, I don't get any picture.
Recording doesn't work either.

What am I doing wrong? Can it be something to do with privileges on my NAS?

I do hope someone out here with more experience then I have can help me out on this.

Regards Hans Wahlgren
HansWahlgren
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 21, 2019 3:59 am

Re: Server connected, wait for video frame.

Postby orion » Wed Aug 21, 2019 10:09 am

Most-likely, it's caused by a browser plugin module. You can try to use other browsers. If it's still not working, I think you should contact to asustor support directly.
User avatar
orion
 
Posts: 2729
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: Server connected, wait for video frame.

Postby HansWahlgren » Wed Aug 21, 2019 3:26 pm

When starting the Surveillance Center I'm in my Chrome or Edge browser. Surveillance Center itself starts without problems, no difference between browsers. I didn't think that the Surveillance Center was a browser application, thought it was more like an ordinary PC program. Anyway, no browser differences.
I have submitted a support ticket.

Thanks for the reply.

/H
HansWahlgren
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 21, 2019 3:59 am

Re: Server connected, wait for video frame.

Postby unome » Tue Aug 27, 2019 3:37 am

Hi,
If you haven't already gotten this solved try changing the frame rate and resolution in the camera settings in SC. I've had that fix the ability to see the video in live stream in the past.
Please report back with any findings as others may be having the same issue.
unome
 
Posts: 25
Joined: Fri Mar 27, 2015 2:08 am

Return to Surveillance Center

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest