It is currently Sat Jan 23, 2021 7:26 am
All times are UTC + 8 hours

ADM 3.0 problem

This is where you can find the latest ADM official release. Feel free to discuss any questions regarding it here.

Re: ADM 3.0 problem

Postby Uncle Dave » Thu Aug 31, 2017 2:14 am

I reinstalled the latest Asustor Portal 2.1.4.r0508 and everything seems back to normal. Ever since ADM 2.7.3 there seems to always be some kind of problems to overcome when upgrading.
Uncle Dave
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 25, 2017 12:57 am

Re: ADM 3.0 problem

Postby AsTernes » Mon Sep 04, 2017 5:37 pm

Dear All,

I am facing the same kind of Issue. Looks like X server application is not working anymore in ADM3.0. I have open an official ticket on asustor support.

Since I have updated to ADM3.0, the server X application which allows to use the Nas as a Media Center cannot be installed anymore.
It always fails with message error (Ref -154).

Therefore, lots of application essential for my use cannot be used/upgraded

-Asustor Portal
- XBMC
- Emby

I have tried to desintall/resintall unsuccessfully (the installation is not installed anymore and cannot be installed)

I have a AS-602T

Regards,

AT
Attachments
Capture.PNG
X.org Install KO
Capture.PNG (40.04 KiB) Viewed 1748 times
AsTernes
 
Posts: 10
Joined: Fri Oct 18, 2013 8:57 pm

Previous

Return to [Official] For AS-60X Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron