It is currently Tue Jan 19, 2021 5:00 am
All times are UTC + 8 hours

Slow network speed after long uptime

This is where you can find the latest ADM official release. Feel free to discuss any questions regarding it here.

Slow network speed after long uptime

Postby infusednz » Mon Aug 22, 2016 8:36 am

Hi Guys.

I have a bunch of AS-609's at a datacenter. I experience very *slow* network issues after long periods of uptime on these units (3 months+). I have tested in this in different environments but still get the same problem.

A reboot solves it, until next time.

Any idea if there is a long outstanding issue here?
infusednz
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:33 am

Re: Slow network speed after long uptime

Postby orion » Mon Aug 22, 2016 10:07 am

I did not encounter this issue. My AS-304T have worked fine for a long time. I believe you can generate a health record under ADM (after you found NAS being slow) and send to asustor. They should be able to find certain clues from the record.
User avatar
orion
 
Posts: 2855
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: Slow network speed after long uptime

Postby infusednz » Tue Aug 23, 2016 10:36 am

Interesting when the box is in this condition, rebooting the NAS does not work correctly. I get in the logs:

Image

Something is wrong somwhere.
infusednz
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 22, 2016 8:33 am

Return to [Official] For AS-60X Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests