It is currently Thu Jan 21, 2021 10:26 am
All times are UTC + 8 hours

hdmi output is not working after upgarde to 2.6.3.r713

This is where you can find the latest ADM official release. Feel free to discuss any questions regarding it here.

hdmi output is not working after upgarde to 2.6.3.r713

Postby hagay » Sun Aug 14, 2016 3:07 am

I have updated my system to 2.6.3.r713 and now after the process it is not showing any pic on the TV HDMI
I can see the bios upload and then a black screen

it is as6202T

please help
hagay
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 14, 2016 3:01 am

Re: hdmi output is not working after upgarde to 2.6.3.r713

Postby orion » Mon Aug 15, 2016 10:11 am

I believe you should go to AppCentral to update certain applications: Asustor Portal, Media Pack, ...etc. Some applications will be disabled (need newer version) after you upgraded ADM firmware.
User avatar
orion
 
Posts: 2862
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: hdmi output is not working after upgarde to 2.6.3.r713

Postby Hard-Boiled » Mon Nov 28, 2016 1:51 am

Hi, a question to "hagay"....

Was your problem solved, when you followed the suggestion to install new app versions ?
thanks
Hard-Boiled
 
Posts: 23
Joined: Sun May 08, 2016 9:31 pm

Return to [Official] For AS-60X Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 7 guests