It is currently Sun Oct 21, 2018 1:09 am
All times are UTC + 8 hours

HDMI - "no signal"

This is where you can find the latest ADM official release. Feel free to discuss any questions regarding it here.

Re: HDMI - "no signal"

Postby timpware » Wed Jan 10, 2018 11:47 am

it boots up. its running, but no HDMI. also, the green light comes on the LAN port (#1) and stays on, doesnt blink or go off. Anyway, that's my point, I have no choices, support said they couldn't help me *period* since I was a few days out of the warranty period. I did offer to pay. Said there was nothing I could do.
timpware
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 18, 2017 12:39 am

Re: HDMI - "no signal"

Postby orion » Thu Jan 11, 2018 9:55 am

timpware wrote:it boots up. its running, but no HDMI. also, the green light comes on the LAN port (#1) and stays on, doesnt blink or go off. Anyway, that's my point, I have no choices, support said they couldn't help me *period* since I was a few days out of the warranty period. I did offer to pay. Said there was nothing I could do.

If NAS is working, you should go to ADM web page. Try to uninstall asustor portal app, then re-install it.
User avatar
orion
 
Posts: 2060
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: HDMI - "no signal"

Postby foggy69 » Thu Jan 11, 2018 8:22 pm

On my AS6204T, I can see the BIOS information when I start the NAS box on my TV that is connected via HDMI.
Does the BIOS use a different method of connecting with a HDMI device than the ADM?
foggy69
 
Posts: 20
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:46 pm

Re: HDMI - "no signal"

Postby orion » Fri Jan 12, 2018 10:17 am

foggy69 wrote:On my AS6204T, I can see the BIOS information when I start the NAS box on my TV that is connected via HDMI.
Does the BIOS use a different method of connecting with a HDMI device than the ADM?

You should install Asustor Portal app from ADM AppCentral. After that, you can utilize HDMI output functionality.
User avatar
orion
 
Posts: 2060
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: HDMI - "no signal"

Postby foggy69 » Sat Jan 13, 2018 6:12 am

orion wrote:
foggy69 wrote:On my AS6204T, I can see the BIOS information when I start the NAS box on my TV that is connected via HDMI.
Does the BIOS use a different method of connecting with a HDMI device than the ADM?

You should install Asustor Portal app from ADM AppCentral. After that, you can utilize HDMI output functionality.


I already use Portal and Kodi.
I was just wondering that if the OP could see the BIOS screens, it might be helpful in the fault finding of the problem.
foggy69
 
Posts: 20
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:46 pm

Previous

Return to [Official] For AS-60X Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests