Page 1 of 1

[SOLVED]AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Thu Aug 09, 2018 8:24 am
by melis
Hello,
I have a problem with my NAS. Everything was fine till today. Now on my NAS, HDD LEDs are frozen on solid green state. Disks are working normally, but LEDs not blinking. NAS was rebooted few times, but it doesn't resolved my problem. I can't create support ticket, because support site returns PHP error during submitting. Can anyone help me?

Thanks and best regards.

Re: AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Fri Aug 10, 2018 2:01 pm
by crazynas
Hi Melis,
It's working now.
https://support.asustor.com/

Re: AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Fri Aug 10, 2018 6:47 pm
by melis
Hi crazynas,
Thanks for info. I madea ticket already, and I'm waitning for solution - different than factory reset. If anyone had similiar problem and found solution, I will be glad, if he share it with me.

Thanks for any tips and best regards.

[SOLVED] Re: AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Sun Aug 12, 2018 12:39 am
by melis
I resolved this issue myself.
- NAS shutdown
- removed all disks
- powered on NAS
- NAS shutdown
- placed all disks
- powered on NAS
LEDs works propertly, data not affected

Maybe it will be useable for someone else...

UPDATE:
For sure, in my case issue was caused by overheating.

Re: [SOLVED]AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Mon Aug 13, 2018 9:12 am
by crazynas
Hi Melis,
Can you sharing HDD's Brand?

Re: [SOLVED]AS6104T HDD LEDs state frozen

PostPosted: Mon Aug 13, 2018 3:38 pm
by melis
Hi crazynas,
I have 4 x WDC WD20EFRX-68EUZN0. Drives are ok. In my case, cause of the problem was unit overheating. I removed side panel from RACK BOX and issue didn't occures again. With side panel mounted problem coming back after hour. I'm waiting for fans to my RACK BOX. Unfortunately, NAS is paleced with UPS in this box, and without ventilation system inside, temperature is too high.