It is currently Tue Jan 19, 2021 5:03 am
All times are UTC + 8 hours

AS-RC13 Remote

Looking for discussion about hardware compatibility? Look no further.

AS-RC13 Remote

Postby dkobelak » Wed Feb 14, 2018 1:33 am

Just curious if anyone is using this? I see that the older discontinued model required separate IR receiver which has now been discontinued as well.. does this remote come with an IR receiver already?
AS-5104T running stock memory;RAID 5 - 4x3TB Toshiba DT01ACA300;BIOS: v1.21 - ADM: 3.5.1.R7E4
AS-6204T running stock memory;RAID 5 - 3x8TB Seagate Ironwolf ST8000VN0022;BIOS: v2.23 - ADM: 3.5.1.R7E4
dkobelak
 
Posts: 89
Joined: Wed Jun 08, 2016 2:21 am

Re: AS-RC13 Remote

Postby dkobelak » Wed Feb 14, 2018 8:53 am

Actually I found out that the asustor units I have, do have a built in IR controller.. so this remote should work..
AS-5104T running stock memory;RAID 5 - 4x3TB Toshiba DT01ACA300;BIOS: v1.21 - ADM: 3.5.1.R7E4
AS-6204T running stock memory;RAID 5 - 3x8TB Seagate Ironwolf ST8000VN0022;BIOS: v2.23 - ADM: 3.5.1.R7E4
dkobelak
 
Posts: 89
Joined: Wed Jun 08, 2016 2:21 am

Re: AS-RC13 Remote

Postby MikeG.6.5 » Wed Feb 14, 2018 8:56 am

The only ones I'm aware of that don't have the sensors in them are the 20XT and TE, the 30XT and the 60X series. All of the new ones and the older 700X ones have them built in.
MikeG.6.5
 
Posts: 911
Joined: Fri May 15, 2015 1:56 am

Re: AS-RC13 Remote

Postby orion » Wed Feb 14, 2018 10:04 am

My AS-304T is built in the IR-receiver. And I own an older IR controller model which is still working fine. :D
User avatar
orion
 
Posts: 2855
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: AS-RC13 Remote

Postby crazynas » Sun Feb 18, 2018 1:05 am

Please update ADM version to 3.0 or above. :D
https://shop.asustor.com/index.php?rout ... duct_id=81
crazynas
 
Posts: 211
Joined: Mon Feb 16, 2015 10:34 pm

Re: AS-RC13 Remote

Postby MikeG.6.5 » Sun Feb 18, 2018 2:20 pm

crazynas wrote:Please update ADM version to 3.0 or above. :D
https://shop.asustor.com/index.php?rout ... duct_id=81


In case you hadn't read the OP's signature already, i will point it out to you:
AS-5104T running stock memory;RAID 5 - 4x3TB Toshiba DT01ACA300;BIOS: v1.21 - ADM: v3.0.0.3.RAI4
AS-6204T running stock memory;RAID 1 - 2x8TB Seagate Ironwolf ST8000VN0022;BIOS: v2.23 - ADM: v3.0.0.3.RAI4


I looked at the video that Asustor has posted in this link a few days back, as well as looked over the documentation on the college. I see a lot of information about Kodi and a few other apps. Nothing about Plex Media Player. Does anyone have the new remote and run PMP from @father.mande in any of the versions he has out now? I might be interested in it if someone has tested it already. Right now I have a 2.4Ghz mini-keyboard/trackpad that I use to run PMP. It works, but seems like a kludge.
MikeG.6.5
 
Posts: 911
Joined: Fri May 15, 2015 1:56 am

Return to Hardware Compatibility

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron