It is currently Sun Jul 22, 2018 3:14 am
All times are UTC + 8 hours

2 x raid 1 on a 4 bay

Looking for discussion about hardware compatibility? Look no further.

2 x raid 1 on a 4 bay

Postby huffie » Wed Jun 21, 2017 9:12 am

Hi all, currently I'm using AS-302T with 2 x 6TB (Raid 1). Was thinking if I were to purchase a new 4 bay, would I be able to put the current 2 x 6TB (Raid 1) and another new (probably 2 x 6 or 8TB (Raid 1) ? Will this work or will there be issues? Thanks.
huffie
 
Posts: 29
Joined: Wed Jan 29, 2014 5:10 pm

Re: 2 x raid 1 on a 4 bay

Postby orion » Wed Jun 21, 2017 10:23 am

Yes, you can simply move your disks to new NAS, then power it on. Your data should be ready for use. You might need to re-install applications from App Central.
Of course, you can put another 2 disks into NAS to create another volume.
User avatar
orion
 
Posts: 2009
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: 2 x raid 1 on a 4 bay

Postby huffie » Wed Jun 21, 2017 11:01 am

many thanks orion, greatly appreciate your response!
huffie
 
Posts: 29
Joined: Wed Jan 29, 2014 5:10 pm

Return to Hardware Compatibility

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests