It is currently Fri Nov 27, 2020 8:16 pm
All times are UTC + 8 hours

Shucked WD drives?

Looking for discussion about hardware compatibility? Look no further.

Shucked WD drives?

Postby njhorn » Fri Mar 27, 2020 11:05 am

Is anyone using shocked Western digital easy store drives in their Nas? Will I need to cover the pins with the backplane in this? I have a 4 x 4 raid 5 right now in a 3204t and I have 3 x 10 TB Western Digital‘s right now. So unfortunately the only way I have to test is to break my raid. Also since I’m going from a 4 drive arRay to 3 drives I can’t just replace one drive at a time, rebuild, and expand. So will I lose all my settings and docker containers and such by pulling all four drives and inserting the 3 and powering it on?
njhorn
 
Posts: 8
Joined: Wed Jun 20, 2018 9:45 am

Re: Shucked WD drives?

Postby victorharry588 » Thu Apr 16, 2020 3:49 pm

I'm wondering about adding an external SSD drive through the Asustor's USB port.
victorharry588
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 16, 2020 3:48 pm

Re: Shucked WD drives?

Postby crazynas » Thu Aug 27, 2020 9:57 pm

Well I using Toshiba HDD.
crazynas
 
Posts: 211
Joined: Mon Feb 16, 2015 10:34 pm

Re: Shucked WD drives?

Postby Mikam_AT » Thu Aug 27, 2020 10:11 pm

njhorn wrote:Is anyone using shocked Western digital easy store drives in their Nas? Will I need to cover the pins with the backplane in this? I have a 4 x 4 raid 5 right now in a 3204t and I have 3 x 10 TB Western Digital‘s right now. So unfortunately the only way I have to test is to break my raid. Also since I’m going from a 4 drive arRay to 3 drives I can’t just replace one drive at a time, rebuild, and expand. So will I lose all my settings and docker containers and such by pulling all four drives and inserting the 3 and powering it on?


If it is this what you are asking for: I have the AS5202T and I'm using 2x10TB WD100EMAZ from WD elements drives. There was no need to cover the 3rd pin at all. Not sure in which case you need to do this covering of pin 3, but I have same kind of disks in another NAS (DS218play) and here it was not required either.

Hupps....just realized the question was already back from March, so I bet you were able to figure it out meanwhile :)
Mikam_AT
 
Posts: 10
Joined: Thu May 07, 2020 9:33 pm

Return to Hardware Compatibility

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests