It is currently Thu Jan 21, 2021 1:27 am
All times are UTC + 8 hours

AS5304T+AS5202T=not working on Windows10!

Looking for discussion about hardware compatibility? Look no further.

AS5304T+AS5202T=not working on Windows10!

Postby rhs » Sun Sep 22, 2019 7:53 pm

AS5304T & AS5202T is blocking from windows. i have a german Windowssystem and all my other Nas of Synology,AVM working fine except these new AsusNas! to fix this issue i have to activate "unsichere Gastanmeldung" (unsecure guest registration) on Network > LanMan workstation! but i will not let it stay "activated" for long term because of security risks windows telling me! :cry:
rhs
 
Posts: 4
Joined: Sun Sep 22, 2019 5:56 pm

Re: AS5304T+AS5202T=not working on Windows10!

Postby orion » Mon Sep 23, 2019 10:23 am

Some people here solved accesses issue on Windows 10: https://forum.asustor.com/viewtopic.php?f=28&t=10549&p=34034 Not sure if it's the same as your problem. But you can try it.
User avatar
orion
 
Posts: 2858
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: AS5304T+AS5202T=not working on Windows10!

Postby rhs » Tue Sep 24, 2019 5:59 pm

smb1 is not the issue its the authetification updates from windows Group Policy Object, this device is not up to date!
rhs
 
Posts: 4
Joined: Sun Sep 22, 2019 5:56 pm

Return to Hardware Compatibility

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests