It is currently Mon Apr 06, 2020 2:49 pm
All times are UTC + 8 hours

AS5004T won't boot

Looking for discussion about hardware compatibility? Look no further.

AS5004T won't boot

Postby drmongrain » Tue Mar 17, 2020 3:50 am

NAS will not boot. When applying power, fan runs at high speed. After pressing power button, 4 HD lights turn solid green and top network LED solid blue. I can hear hard drive powering up but that is it. System will remain in this state indefinitely. I tried connecting a monitor to the HDMI port to see any Power On Self Test (POST) messages but nothing. I connected WireShark to the Ethernet port to see if it powered up with a default IP address but nothing also. I understand that the motherboard has a serial interface, what do I need to connect to it? I am very familiar with Linux I am not worried to get my hands dirty. I do have my data backed up but right now my Plex server is down because the media files are all on the NAS... HELP!
drmongrain
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 17, 2020 3:18 am

Re: AS5004T won't boot

Postby orion » Tue Mar 17, 2020 9:59 am

Sounds like a hardware failure. I think you should contact to asustor support directly. https://support.asustor.com/
User avatar
orion
 
Posts: 2540
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Return to Hardware Compatibility

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests