It is currently Thu May 06, 2021 12:39 pm
All times are UTC + 8 hours

An accelerated drive has not been created for Volume

An accelerated drive has not been created for Volume

Postby phamine » Tue Apr 20, 2021 8:10 am

I'm trying to use the SSD as cache for read.
However - the option is greyed out for me.

"An accelerated drive has not been created for Volume 1 yet. We recommend that you create an SSD cache of at least 10.00 GB to increase data access speeds."
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (173.91 KiB) Viewed 73 times
phamine
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 20, 2021 2:15 am

Re: An accelerated drive has not been created for Volume

Postby orion » Tue Apr 20, 2021 9:57 am

It looks like that ADM does not detect a SSD?! You can post drive picture here. If you indeed inserted one or two SSDs in your NAS and it shows nothing, you'll need to send a support request to asustor directly: https://support.asustor.com/ It's impossible to know what's wrong without detailed information.
User avatar
orion
 
Posts: 3034
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: An accelerated drive has not been created for Volume

Postby phamine » Tue Apr 20, 2021 6:20 pm

Thanks. It's a Single SSD in drive 1. I'll reach out to support.

Capture.PNG
Capture.PNG (71.54 KiB) Viewed 65 times
Capture.PNG
Capture.PNG (71.54 KiB) Viewed 65 times
Attachments
Capture1.PNG
Capture1.PNG (51.43 KiB) Viewed 65 times
phamine
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 20, 2021 2:15 am

Re: An accelerated drive has not been created for Volume

Postby orion » Tue Apr 20, 2021 6:54 pm

You created volume 1 using that SSD. So you cannot create "that SSD" as cache.
User avatar
orion
 
Posts: 3034
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Return to ADM general

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest