It is currently Sat Jan 23, 2021 12:50 am
All times are UTC + 8 hours

GPL for 2.4 and 2.5 ADM

Interested in our products? Please post any inquiries here.

GPL for 2.4 and 2.5 ADM

Postby nmartin » Tue Nov 17, 2015 6:55 pm

Where are the GPL files for 2.4 and 2.5 located ?
nmartin
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 17, 2015 6:54 pm

Re: GPL for 2.4 and 2.5 ADM

Postby crazynas » Sat Nov 21, 2015 2:43 pm

Hi
Why do you need GPL ADM 2.4 and 2.5??
crazynas
 
Posts: 211
Joined: Mon Feb 16, 2015 10:34 pm

Re: GPL for 2.4 and 2.5 ADM

Postby MikeG.6.5 » Sat Nov 21, 2015 6:08 pm

I can guess he wants to know where so he can point a program he's writing to them. Or perhaps he needs to have files more up to date, or check the dates and versions so he knows the syntax for his code.... Regardless, he wants the information, so he came to the place where questions are asked and sometimes answered....

I would think after a while, CrazyNas you would get tired of always making inept replies to people's posts. I guess I'm wrong about that though. You disappear for a while, come back, make more laughably incomplete posts, get called on them and leave again.... Ah well, I enjoy correcting your inane replies, so keep it coming... I used to cringe when I saw your name on a post. Now I start smiling.... :)

To the OP:

The GPL files, also called the GCC library files I think, are going to be in a folder that is hidden from within the ADM. The only way you are going to be able to see them is with some sort of SSH client, similar to WinSCP. If you know the specific file names you are looking for it might be easier to find them with a search in WinSCP.

First off, try here. If they aren't there, then give me some file names you are looking for and I'll see if I can find them on my 7004T: /opt/lib If this is right, let us know. There very well might be a few other locations for these files, depending on 32-bit or 64-bit.

You can still make the calls to them with apps within the ADM, but you can't get to them within it. You can't do any kind of version control, etc. These files are locked by the OS, and I don't think you can even update or change them without redoing the firmware. This is just a guess, though...
MikeG.6.5
 
Posts: 911
Joined: Fri May 15, 2015 1:56 am

Return to Presales

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest