It is currently Sun Oct 17, 2021 5:52 am
All times are UTC + 8 hours

AS6302T with AS-U2.5G keeps disconnecting since ADM upgrade

AS6302T with AS-U2.5G keeps disconnecting since ADM upgrade

Postby mrhengy » Tue Aug 17, 2021 10:53 pm

I recently updated to ADM 3.5.7.RJR1 on my AS6302T with external 2.5G USB NIC. Since then, it has been regularly disconnecting from my network. The Logs show "[Network] External Network dongle was unplugged.". I have confirmed that the USB connector is snug, even though I didn't touch the NAS since well before the upgrade. The only solution I have found is to do a reboot.

Can anyone help me? Is there a way to downgrade to the previous ADM?

Thanks,

Matt H
mrhengy
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 17, 2021 10:39 pm

Re: AS6302T with AS-U2.5G keeps disconnecting since ADM upgrade

Postby Nazar78 » Wed Aug 18, 2021 1:51 am

Downgrading will need modifications to the system files and it could corrupt your settings depending on newer implementations. Suggest that you raise a ticket with Asustor Support.
AS5304T - 16GB DDR4 - [40TB N300 RAID10 + 5 Bay USB: 8TB RAID5 & 480GB SSD for Apps]
User avatar
Nazar78
 
Posts: 489
Joined: Wed Jul 17, 2019 10:21 pm
Location: Singapore

Return to [Official] For AS63XX/64XX Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron