It is currently Sat Apr 17, 2021 1:33 am
All times are UTC + 8 hours

Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Sonarr is a PVR for Usenet and BitTorrent users. It can monitor multiple RSS feeds for new episodes of your favorite shows and will grab, sort and rename them. It can also be configured to automatically upgrade the quality of files already downloaded when a better quality format becomes available.

Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby gwild0r » Thu Jun 02, 2016 5:05 pm

Just upgraded to ADM 2.6 and now sonarr is broken. :(

I go to click on System to get a Status. And there are dots moving back and forth on disk space like something is about to load, same with logs.

Then after sometime sonarr just stops working.
sonarr1.PNG
sonarr1.PNG (15.9 KiB) Viewed 8585 times


Also tried deleting the app, and then reinstalling from app central. Same problem.
gwild0r
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 02, 2016 4:59 pm

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby lanimul » Thu Jun 02, 2016 5:47 pm

Image is cropped, but are u able to click on the Updates tab?

I haven't had problems with Sonarr since taking the ADM 2.6.1.RFH1 on 602t update. My Sonarr version is 2.0.0.4146 - May 11 2016.

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
lanimul
 
Posts: 126
Joined: Fri Aug 08, 2014 3:42 am

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby itdaboyz » Thu Jun 02, 2016 9:05 pm

Same here no problem on 2.6 with Sonarr.
itdaboyz
 
Posts: 140
Joined: Tue Oct 14, 2014 7:21 pm

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby gwild0r » Fri Jun 03, 2016 2:49 am

I click updates Tab and i just get the dots moving back and forth.

Which version of Mono are you guys using? the version of sonarr i was using before I deleted I think was 2.0.0.4146. But since deleteing the app and re-installing it this morning sonarr is 2.0.0.3somethingsomething.

Also on AS 202TE.. with the intel atom processor.
gwild0r
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 02, 2016 4:59 pm

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby lanimul » Fri Jun 03, 2016 7:26 am

Mono 4.2.2.r1

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
lanimul
 
Posts: 126
Joined: Fri Aug 08, 2014 3:42 am

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby gwild0r » Fri Jun 03, 2016 9:10 pm

yea, that's the same version i'm using..
gwild0r
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 02, 2016 4:59 pm

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby jumpjet » Tue Jun 07, 2016 7:48 am

Same here on the AS-302T ADM 2.6.1.R5H1 with Mono 4.2.2.r1

Originally I had a later version updated via Sonarr, and the Asustor version update was older, so I ignored it.

Since the ADM update it's not been working, and trying to log in to the web interface just leaves me with a blank screen "connecting"

I've stopped and started it a few times and rebooted the box to no avail. I backed up the config and database via SSH, and un-installed then reinstalled the app. The web interface still doesn't work prior to and after re-uploading the config file and database.

I've also ensured that the sonarr ports are open on the box's firewall

Now I am stuck and don't know what to do ..... I've hit my Linus system knowledge limit
jumpjet
 
Posts: 20
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:35 am

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby orion » Tue Jun 07, 2016 1:21 pm

Mine is working fine: ADM 2.6.1.R5H1, Sonarr 2.0.0.3530, Mono 4.2.2.r1.
And, after updated to the latest one (2.0.0.4146), it is still working fine.
User avatar
orion
 
Posts: 2996
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby itdaboyz » Tue Jun 07, 2016 3:13 pm

Try loading Sonarr via SSH to have the output and see if an error is shown at loading.
itdaboyz
 
Posts: 140
Joined: Tue Oct 14, 2014 7:21 pm

Re: Upgrade to ADM 2.6 Broke Sonarr

Postby jumpjet » Tue Jun 07, 2016 7:51 pm

itdaboyz wrote:Try loading Sonarr via SSH to have the output and see if an error is shown at loading.


I'm afraid I don't know how to do that, my Linux knowledge is poor.

I can use Bitvise SSH client to log onto the box. I use the Bitvise SFTP client to backup configs and stuff like that, and there is a 'xterm' command window open at the same time.

I have just re-installed again with the same results, but I didn't upload the previous database or config, however there was this entry at the bottom of the nzbdrone.log (sonarr/config/logs) :-

Code: Select all
16-6-7 12:39:20.7|Fatal|ConsoleApp|Address already in use. This can happen if another instance of Sonarr is already running another application is using the same port (default: 8989) or the user has insufficient permissions


Any ideas?

As far as I am aware there is nothing else using the same port. I use default ports for all my apps. As for permissions, I know how to set them and what each permission does, but I don't know what the correct permissions are for this application and the app's file/folders

Cheers
jumpjet
 
Posts: 20
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:35 am

Next

Return to sonarr

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest