It is currently Wed Nov 21, 2018 4:29 am
All times are UTC + 8 hours

Ripping music cds to AS-604

Asunder is a ASUSTOR portal App, you will need to install xorg/portal first.

The CD can be ripped to \Music folder , so you can use SoundsGood to listen music.

Ripping music cds to AS-604

Postby Pauhana » Tue Aug 04, 2015 5:47 pm

I'm trying to determine the easiest way to rip music CDs to the NAS. Thought that XBMC would be the way to go, but can't figure out how to go about doing it. Just want to capture FLAC files (with embedded cover art) directly to the NAS, instead of generating 'em on my PC and pushing 'em over. Can anyone help with a description (or point to documentation) on how best to do this? Thanks much for any help...
Pauhana
 
Posts: 10
Joined: Tue Jun 16, 2015 6:37 am

Re: Ripping music cds to AS-604

Postby Ubuntux » Thu Aug 06, 2015 6:20 pm

What about Asunder?
Still requires the HDMI (Which i dont get why).. but its made for that job..
I own a: AS-604T, AS-202TE & AS-202T
1 master, 1 experimantal and a little bitch, that i LOVE.. :D
Ubuntux
 
Posts: 67
Joined: Mon May 26, 2014 1:56 am

Re: Ripping music cds to AS-604

Postby Pauhana » Tue Aug 11, 2015 4:52 am

Yup, thanks for the reply. Asunder appears to be exactly what I've been looking for, but I have to admit I'm more than a little bit confused about the whole Asustor Portal thing. Why do I need to use an hdmi connection to yet another monitor in order to do this? (Actually, perhaps an even more basic, completely noob question: can I somehow run Asustor Portal from my laptop?)

Thanks again for the help. I'm still kinda banging into the walls; hoping that things will become clearer...
Pauhana
 
Posts: 10
Joined: Tue Jun 16, 2015 6:37 am

Re: Ripping music cds to AS-604

Postby wde » Mon Nov 23, 2015 7:41 pm

I've installed Asunder as portal app.
When I click on it I get the loading circle for about 10 seconds, followed by a white cursor on black background for about 5 seconds, then return to portal without launching of app.
Any suggestions as to why it's not running or any logs I can look at.
Thanks.
My NAS: AS-602T ADM: 3.2.3.RN51 Router: RT-AC66U
wde
 
Posts: 176
Joined: Sun Jun 16, 2013 5:00 pm

Return to asunder

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest