It is currently Fri Jan 22, 2021 11:58 pm
All times are UTC + 8 hours

HighCPU usage. Slowing down the NAS

HighCPU usage. Slowing down the NAS

Postby rickz » Wed Aug 28, 2019 11:30 am

Hello everyone,

I have a AS6104T. Recently it runs very slow. So i checked the activity monitor. I found there are two process, ufraw-back and convert, having high CPU usage. I wonder what are these processes, and how to stop them.

I did installed some Apps on the NAS. But since i got the problem, i already uninstalled all of them. But the high CPU usage casued by the two process is the same.

Is there any solution for this?

Thanks
rickz
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 28, 2019 11:20 am

Re: HighCPU usage. Slowing down the NAS

Postby orion » Thu Aug 29, 2019 10:27 am

I'm not sure what app run this process either (maybe Photo Gallery?). After you un-installed applications (or disabled them), did you restart NAS? If not, you may have a try. If it's back to normal, you may try to enable some suspicious applications to find the criminal.
On the other hand, you should report it to asustor. https://support.asustor.com/
User avatar
orion
 
Posts: 2867
Joined: Wed May 29, 2013 11:09 am

Re: HighCPU usage. Slowing down the NAS

Postby rickz » Fri Aug 30, 2019 10:59 am

I have tried disable all the Apps, and delete all the Apps, and then retart the NAS. But these did not work.
rickz
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 28, 2019 11:20 am

Return to [Official] For AS61XX/62XX Series

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests